Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015 | 14:19
RSS 2.0 RSS 2.0 Facebook Facebook Twitter Twitter Contact Contact
Κερδοσκοπος.com
 
Miltiades

Kerdoskopos Reloaded    

27/04/2010 | 19:12
Μοιραστείτε το: Digg Delicious Facebook

Καλησπέρα.

Όπως έχετε ήδη διαπιστώσει ο Κερδοσκοπος είναι πλέον στην δεύτερη έκδοση του. Ένα χρόνο και κάτι ημέρες πριν «βγήκε» επίσημα στο διαδίκτυο. Η πρώτη έκδοση έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει αλλά πλέον δεν μας «χωράει». Δεν χωράει ούτε εμάς , αλλά ούτε και εσάς... Αναγκαστικά θα έπρεπε να αλλάξει. Τα είπαμε μέσω email , «διαβάσαμε» αυτά που ζητήσατε κατά καιρούς , τα ζυγίσαμε , και σήμερα (αν και όχι 100% ολοκληρωμένο) έχετε στις οθόνες το αποτέλεσμα.

Στον σχεδιασμό που έγινε με αρκετούς φίλους του site αλλά και φυσικά όλους τους συνεργάτες προσπαθήσαμε να προσθέσουμε νέα πραγματάκια και δυνατότητες αλλά χωρίς να χάσει ο Kerdoskopos,  που πλέον επισκέπτεστε καθημερινά , την δική του μοναδική ταυτότητα που είναι ένα στοιχηματικό website όπου οι γνώμες και αναλύσεις των συντακτών είναι στην κορυφή της πυραμίδας. Ούτε ειδησάδικο είμαστε , ούτε portal και εργαλείο του στοιχήματος. Είμαστε κάποιοι που παίζουμε στοίχημα , έχουμε άποψη , και επειδή πιστεύουμε ότι η άποψη μας αξίζει την βγάζουμε προς τα έξω.

Έχοντας δουλέψει αρκετά χρόνια σε αυτό που λέγετε «αγορά του Internet» και έχοντας κατασκευάσει σελίδες που επισκέπτεστε ίσως και αρκετές φορές κάθε ημέρα θα έλεγα ότι η εμπειρία μου έχει δείξει ένα πράγμα. Το περιεχόμενο είναι το Α και το Ω , και εκεί δώσαμε έμφαση. Να φέρουμε στην ομάδα του Kerdoskopou και άλλα παιδιά των οποίων η γνώμη τους έχει αξία τόσο στα δικά μας μάτια όσο και στους αναγνώστες. Το θέμα του περιεχομένου θα το καλύψει ο Αργύρης σε μεγαλύτερο βάθος.

Να ρίξουμε μία ματιά σε αυτά που έχουν αλλάξει ή προστέθηκαν στο νέο site.

Πλέον , στις επιλογές των «παλαιών» της ομάδας υπάρχει ημερομηνία και ώρα τελευταίας ανανέωσης έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε κάθε φορά κλικ για να ελέγχετε εάν υπήρξε κάποια νέα επιλογή. Μπήκε μαζί και το slider όπου έχετε τη δυνατότητα να «ξεφυλλίζετε» τα τελευταία άρθρα όλων των συντακτών.

Προσθέσαμε την επιλογή live-streaming όπου από το ΣΚ που μας έρχεται θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε το πρόγραμμα live-streaming τόσο σε εταιρείες όσο και στα γνωστά stream websites(justin,κτλ).

Προσθέσαμε την επιλογή Τζίροι & Αποδόσεις. Το ζητήσατε , έως αύριο θα είναι και εικαστικά έτοιμο. Αυτή είναι η οθόνη που θα σας δίνει στοιχεία για την ημερήσια κίνηση των αποδόσεων και τους τζίρους σε συγκεκριμένα παιχνίδια όπου εντοπίζετε και αντίστοιχο ενδιαφέρον. Το συγκεκριμένο εργαλείο που σας προσφέρουμε σε συνεργασία με το Bet-mate.com προσφέρει δύο πάρα πολύ σημαντικά «καμπανάκια». Την επιλογή V.Index , ένα alert το οποίο όπως μας είπαν και τα παιδιά του Bet-mate ενημερώνει για παιχνίδια όπου ο τζίρος είναι υψηλότερος από αυτό το οποίο θα έπρεπε να αναμένετε και βασίζετε σε ένα αλγόριθμο που υπολογίζει δεκάδες δεδομένα από προηγούμενα στατιστικά στοιχεία ώστε να καταλήξει στο παρακάτω συμπέρασμα. Υπάρχει και η επιλογή Pick μέσω της οποίας μπορεί να βγει κάποιο προγνωστικό το οποίο βασίζεται στον αλγόριθμο του Bet-mate.

Kerdoskopos Combo. Από το ΣΚ και σε ημέρες μεγάλου στοιχηματικού ενδιαφέροντος θα υπάρχει το Combo , μία τριάδα ή τετράδα που θα βγαίνει από τις κορυφαίες επιλογές από τον κάθε συνεργάτη του site.

Αυτά τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή. Άλλωστε όλη η λογική στον ανασχεδιασμό του Κερδοσκόπου βασίστηκε πάνω στην ανάγκη που υπήρξε να προσθέτουμε νέα πράγματα στην πορεία. Ως εκκρεμότητα έχει μείνει το θέμα των στατιστικών. Το ζητήσατε αρκετοί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μία ξεπέτα βάζοντας ότι κυκλοφορεί σε καμία χιλιάδα σαιτ. Under/Over, ΗΜ/ΤΕΛ, Πινακάκια και φόρμες... Το θέμα είναι ότι αυτά τα στατιστικά και υπάρχουν παντού αλλά και από τη στιγμή που δεν προσφέρουν κάτι στο καθημερινό μας παιχνίδι γιατί να τα δώσουμε στο κοινό του Κερδοσκόπου; Σε αυτή την εκκρεμότητα υπάρχει σχεδιασμός αλλά σε κάτι πολύ ποιο advanced , σε στατιστικά στοιχεία που θα «βγάζουν μάτια» , εδώ με το Ρώσο γίνεται η δουλειά για κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά χρήσιμο τόσο σε εμάς όσο και εσάς... Όταν είναι έτοιμο θα το δείτε και αυτό μπροστά στις οθόνες σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και κάποια άτομα που συνέβαλλαν στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο και έχετε μπροστά στην οθόνη σας.

Όλους τους φίλους του Κερδοσκόπου γιατί μας έδωσαν πραγματικά τη δυνατότητα με την αγάπη και το ενδιαφέρον τους να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Τελικά, και το καλύτερο website να φτιάξεις , αν δεν υπάρχει το ενδιαφέρον απλά «πεθαίνει» και ως ιδέα.

Τον Λευτέρη και τον Βαγγέλη , τα δύο μαστόρια που έφτιαξαν το σαιτ.

Τους εχθρούς μας γιατί μας έκαναν δυνατότερους και σοφότερους την χρονιά που μας πέρασε.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και όλη τη παρέα του Κερδοσκόπου απλά αντιγράφοντας κάτι που είχε γράψει ο Αργύρης στα γενέθλια του site.

 “Στον Κερδοσκόπο εύχομαι, τώρα που όχι μόνο στάθηκε στα πόδια του και περπάτησε, αλλά άρχισε να… τρέχει, να παραμείνει για πάντα αυτό που είναι σήμερα. Μια παρέα. Φίλοι που κοιτάνε ο ένας τον άλλο στα μάτια, που έχουν ένα κοινό σκοπό, που δεν πλέκουν σενάρια με το μυαλό τους, που δεν επιδιώκουν να δημιουργήσουν «παραομάδες» μέσα στην ομάδα και που όποια διαφορά υπάρχει (εδώ διαφορές έχουμε με τον εαυτό μας, με άλλους δεν θα έχουμε;) τη λύνουν εν τη γενέσει της και αντρίκεια. Ευτυχώς τα… ζιζάνια τα απομακρύναμε γρήγορα και το δέντρο έπιασε γερές ρίζες, θέριεψε.”

Καλό σας απόγευμα... 
   
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  
Αρχική σελίδα   Miltiades   Arpagas   Irlandos   Ήρων   Inspector
Copyright © 2010 EBI-GROUP Ltd. / Αll rights reserved             Contact | Όροι χρήσης | Stoixima | Livescore | Ψηφιακή Διασκέδαση | AirTickets powered by NETVOLUTION