Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 | 11:28
RSS 2.0 RSS 2.0 Facebook Facebook Twitter Twitter Contact Contact
Κερδοσκοπος.com
 
Miltiades

Εορταστικά και ότι γίνει...    

19/04/2014 | 11:28
Μοιραστείτε το: Digg Delicious Facebook

Καλημέρα.

Να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα αφού ότι είναι να μπει για τζόγο είναι σήμερα. Αύριο θα απέχω. Στις επιλογές μου υπάρχουν και παιχνίδια της Κυριακής αλλά η πλειοψηφία είναι σημερινά αφού το ενδιαφέρον μάλλον εδώ εστιάζεται στοιχηματικά.

Κρατώντας τη παράδοση θα πάω σε αρκετά παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις , μειώνοντας τα πονταρίσματα για να χωρέσουν όλα στο μπατζετ που έχω ορίσει να αφιερώσω το ΣΚ και ελπίζοντας ότι κάτι θα βγει στην πορεία του ΣΚ.

Σε τρία παιχνίδια τα οποία έχω ορίσει ως ‘κανονικό παιχνίδι’ θα αφιερώσω κανονικά πονταρίσματα.

Αυτά είναι ο άσσος των Κίλμες και Χιμνάσια Χουχούι και το +0.5 της Αούνταξ Ιταλιάνο. Η Κίλμες μετά το διπλό της Γκοντοϊ έχει βάλει εκ νέου τον λαιμό της στην αγχόνη του υποβιβασμού αφού πρώτα πήρε μία μικρή ανάσα με το διπλό στη Βελέζ. Το πρόγραμμα τους δεν είναι κακό αλλά θα πρέπει να κάνουν τις νίκες για να ξεφύγουν. Ο καλύτερος συντελεστής από με μικρότερο αριθμό αγώνων από τους διώκτες της βοηθάει σημαντικά αφού η κάθε νίκη μετράει περισσότερο. Κόντρα στην Ολίμπο το παιχνίδι δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και άπιαστο αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν αποσπαστεί με αρκετά και δύσκολα θα κινδυνεύσουν στη συνέχεια. Θεωρώ τίμιο το 2.25 για μία ομάδα που παλεύει να κρατηθεί στη κατηγορία.

Το δεύτερο είναι η Χιμνάσια Χουχούι που με έχει απογοητεύσει αλλά συνεχίζω να την πιστεύω. Δεν ξέρω αν έχω πέσει στη περίπτωση που πρέπει να πέσουν κατηγορία. Αλλά θεωρώ ότι ως ομάδα για την συγκεκριμένη κατηγορία έχει βάρος και μπορεί να μείνει. Η Σαν Μαρτίν είναι έξι βαθμούς μακριά από την άνοδο αλλά με ένα σωρό ομάδες από πάνω που δύσκολα θα μείνουν εκτός. Μεγάλο το ματς για την Χιμνάσια γιατί αν στραβώσει το πράγμα ζορίζει πολύ άσχημα. Στην ίδια απόδοση και αυτό (2.25).
Τρίτο η Αούνταξ. Έκανε αντρίκια προσπάθεια η Ρεϊντζερς , πήρε και το διπλό στην Ικίκε αλλά δεν μου βγαίνουν τα κουκιά βαθμολογικά για να σωθεί παρά μόνο με άνωθεν εντολή μπορεί να συμβεί αυτό. Η Άουνταξ δεν παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο στη κατηγορία αλλά θεωρώ συνολικά ότι έχει καλύτερη ομάδα. Θα αγοράσω το +0.5 στο 1.78.

Από τα άλλα τώρα. Ο άσσος στο ασιατικό -0.75 της Πατσούκα έχει ενδιαφέρον. Με νίκη σχεδόν κλειδώνει την οκτάδα η Πατσούκα κόντρα σε μία Πουέμπλα που σώθηκε αλλά έμεινε χωρίς στόχο. Στο 1.92 το ασιατικό της Πατσούκα.

Το Χ στο παιχνίδι της Καλέρα με την Ουατσιπάτο. Αν έρθει Χ η 1 η Αούνταξ πολύ δύσκολα θα σπάσει. Σε περίπτωση διπλού επίσης έχει τύχη αφού παίρνουν τον πόντο και σε ισοβαθμίες με όσους βρίσκονται από κάτω πλην Άουνταξ ευνοούνται. Στο 3.30.

Πάμε στα εορταστικά. Μικρότερες οι μίζες μεγαλύτερες οι αποδόσεις εδώ.

Αργεντινή άσσος σε Αλμιράντε Μπράουν και διπλό σε Αλντόβισι. Κατηγορία παίζουν και οι δύο κόντρα στους πρωτοπόρους που έχουν ήδη ανέβει. Θεωρώ ότι εφόσον παίζουν πριν από την Χιμνάσια ότι αν είναι να γίνει κάτι και να σκάσει κανένα μπουμ μπορεί να γίνει. Στο 4.0 η μία και στο 7.50 το διπλό τη Αλντόβισι. Εννοείτε ότι μπορεί να παίξουν για την Χιμνάσια όλοι αλλά και πάλι αξία υπάρχει.

Τελευταίο από τα λατινοαμερικάνικα το διπλό της Σέρο Λάργκο που παίζει το κεφάλι της μετά και την νίκη της Γιουβεντούδ εκτός προγράμματος με την Ρίβερ τη Κυριακή που μας πέρασε. Στο 6.0 το διπλό κόντρα σε μία απογοητευμένη Νασιονάλ.

Κλείνω με δύο από Ευρώπη. Το διπλό της Φούλαμ και το διπλό της Μαϊντς. Το πρώτο απλά και μόνο το γεγονός του ότι είναι ντέρμπι και το ενδιαφέρον εδώ είναι και πάλι με τη Φούλαμ που παλεύει να διασωθεί μου δικαιολογεί το 6.50 όσο και χάλια να είναι οι φιλοξενούμενοι. Το δεύτερο απλά στοίχημα τηλεόρασης. Έχω δει τη φιλοξενούμενη στο προηγούμενο , πιθανόν να την κάνει τη ζημιά κόντρα σε μία Ντορτμουντ που έχει φορμαριστεί αλλά και πάλι έχει κλείσει ουσιαστικά τη χρονιά της. Στο 7.50 αυτό.

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση να έχετε με υγεία και ευτυχία για τις οικογένειες σας και τους ίδιους φυσικά. 
   
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  
Αρχική σελίδα   Miltiades   Arpagas   Irlandos   Ήρων   Inspector
Copyright © 2010 EBI-GROUP Ltd. / Αll rights reserved             Contact | Όροι χρήσης | Stoixima | Livescore | Ψηφιακή Διασκέδαση | AirTickets powered by NETVOLUTION