Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 | 13:03
RSS 2.0 RSS 2.0 Facebook Facebook Twitter Twitter Contact Contact
Κερδοσκοπος.com
 
Miltiades

Τρία και ένα...    

25/10/2014 | 13:03
Μοιραστείτε το: Digg Delicious Facebook

Καλημέρα.

Η Βραζιλία μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου στοιχηματικά σήμερα με μία μικρή δόση από Μεξικό.

Σε ότι αφορά την Βραζιλία έχω διαλέξει σήμερα τρία παιχνίδια όπου το ενδιαφέρον (τουλάχιστο όπως θεωρώ εγώ) πέφτει πάνω στα αουτσάιντερ. Μία νίκη στα τελευταία πέντε έχουν οι κολοράδος που επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά το πρόβλημα που έχουν όταν φτάνουν κοντά στη πηγή. Κομβικό το παιχνίδι και για τους γηπεδούχους που κάπως πρέπει να ξεκολλήσουν , το ίδιο και για τον τεχνικό αφού έχει αρχίσει να μεγαλώνει η γρίνια στις τάξεις της ομάδας. Παράξενο παιχνίδι αυτό εδώ , δεν δικαιολογεί το 9.00 στο διπλό κόντρα σε μία Μπαϊα που αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα μετά και τα πρόσφατα αποτελέσματα. Είναι από τα παιχνίδια που αν το αουτσάιντερ βρει χαραμάδα και μπει , ψυχολογικά πολύ δύσκολα θα ανακάμψει η Ιντερ. Διαφορετικά θα πάει στην αντίπερα όχθη αν τους πάει καλά από την αρχή το ματς.

Το δεύτερο είναι η Φιγκειρένσε στο 4.0 με την Κρουζεϊρο. Την προηγούμενη αγωνιστική η Κρουζεϊρο κατάφερε να πάρει ένα βαθμό αλλά τα σημάδια χαλάρωσης ήταν εμφανή. Απλά το παιχνίδι προσπάθησαν να τελειώσουν. Λογικό φυσικά αφού η διαφορά πλέον είναι δύσκολο να καλυφθεί από τους διεκδικητές του τίτλου. Η Φίγκε έχει εδώ μία χρυσή ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από την τετράδα που πάει για φούντο. Θεωρώ ότι αν δείξουν την ίδια χαλαρότητα οι φιλοξενούμενοι έχουν τύχη να πάρουν το τρίποντο.

Κλείνω με το διπλό της Οέστε στην Β’ με την Λουβερντένσε. Βατό το πρόγραμμα των γηπεδούχων στη συνέχεια , υπάρχει και διαφορά πέντε βαθμών. Δεν θα μου κάνει έκπληξη να δω το διπλό εδώ.

Κλείνω με τον άσσο της Κρους Αζούλ κόντρα στην Μορέλια. Εφόσον χαθεί έδαφος και σε αυτό το παιχνίδι τα κουκιά δύσκολα βγαίνουν για την Αζούλ. Η Μορέλια έχει ήδη αποκλειστεί από τα πλει οφφ , θεωρώ ότι μόνο προσπαθώντας θα χάσει η Αζούλ και αυτή την ευκαιρία.

Καλή συνέχεια 
   
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  
Αρχική σελίδα   Miltiades   Arpagas   Irlandos   Ήρων   Inspector
Copyright © 2010 EBI-GROUP Ltd. / Αll rights reserved             Contact | Όροι χρήσης | Stoixima | Livescore | Ψηφιακή Διασκέδαση | AirTickets powered by NETVOLUTION