Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 | 12:56
RSS 2.0 RSS 2.0 Facebook Facebook Twitter Twitter Contact Contact
Κερδοσκοπος.com
 
Miltiades

Γκολ στο ντέρμπι...    

14/09/2014 | 12:56
Μοιραστείτε το: Digg Delicious Facebook

Γεια χαρά.

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα το ντέρμπι μεταξύ Μπόκα και Ράσινκ. Η Μπόκα έρχεται από παιχνίδια στα οποία έδειξε κάπως να συνέρχεται από το κακό της ξεκίνημα και πλέον αυτό είναι ένα τεστ για το πόσο μακριά μπορεί να πάει στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ράσινκ , αν και ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες προσγειώθηκε ανώμαλα τις τελευταίες αγωνιστικές με αποτέλεσμα πλέον να παίζονται πολλά σήμερα , και σε επίπεδο ψυχολογίας αλλά και σε επίπεδο αγωνιστικό. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα ανοίξει αφού και οι δύο ομάδες το θέλουν για τους δικούς τους λόγους. Το over 2 στο 1.85 μου δείχνει σωστό ως απόδοση για να το αγοράσω. Μαζί και οι ανατροπές εδώ.

Δεύτερο το DNB της Αντοφαγκάστα στο 1.975 , καλό το ξεκίνημα της Ουατσιπάτο αλλά παράλληλα με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή θεωρώ ότι κάπου σιγά σιγά θα αρχίσουν να κουράζονται. Η Αντοφαγκάστα δεν είναι εύκολο γήπεδο να πας να παίξεις υπό τέτοιες συνθήκες. Θεωρώ ότι έχουν προβάδισμα εδώ οι γηπεδούχοι.

Τρίτο σημείο μου οι Τίγκρες και εδώ στο DNB(1.8). Πιστεύω ότι ως ομάδα και ποιοτικά υπερέχουν των Πούμας που βρίσκονται σε μία κατάσταση αναζήτησης της ταυτότητας τους. Δύσκολο ματς γιατί κρύβει παγίδες αλλά στα χαρτιά τουλάχιστο θα έπρεπε φαβορί να είναι οι φιλοξενούμενοι.

Κλείνω με το διπλό (-0.5) της Ντεφενσόρ με την Σέρο. Σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι , μόνο σε περίπτωση που συμβεί κάτι συνταρακτικό θα δούμε την τύχη τους να αλλάζει.

Καλή συνέχεια 
   
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  
Αρχική σελίδα   Miltiades   Arpagas   Irlandos   Ήρων   Inspector
Copyright © 2010 EBI-GROUP Ltd. / Αll rights reserved             Contact | Όροι χρήσης | Stoixima | Livescore | Ψηφιακή Διασκέδαση | AirTickets powered by NETVOLUTION