Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 | 22:03
RSS 2.0 RSS 2.0 Facebook Facebook Twitter Twitter Contact Contact
Κερδοσκοπος.com
 
Miltiades

Μυρίζει ανατροπή;    

30/07/2014 | 22:03
Μοιραστείτε το: Digg Delicious Facebook

Καλησπέρα.

Δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού μεταξύ Σαν Λορέντσο και Μπολίβαρ. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση για το ποιος θα είναι αυτός που θα περάσει. Προσωπικά με ενδιαφέρει το παιχνίδι στοιχηματικά έχοντας λάβει υπόψη την παραδοχή ότι στο τελικό θα βρεθούν οι Αργεντίνοι.

Στα χαρτιά δείχνει το ματς μία καλή ευκαιρία να γίνει ανοιχτό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχοντας το υψόμετρο ως πλεονέκτημα λογικά θα το βρουν το γκολ. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι για να το κλείσουν και τυπικά ίσως πάνω για το γκολ.

Συνολικά θεωρώ ότι έχουμε καλές πιθανότητες εδώ να δούμε μία ανατροπή. Είτε από γηπεδούχους είτε από φιλοξενούμενους. Στο 26 και 41 τα σημεία.

Να σημειώσω τώρα επειδή ρώτησαν και κάποιοι φίλοι σχετικά με το στοίχημα που έχω ανοιχτό εδώ και καιρό για κατάκτηση την Σαν Λορέντσο. Το 13.00 που την είχα βρει ήταν το χαμηλότερο από τα τέσσερα που είχα διαλέξει. Αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.61 η κατάκτηση και αν κλείσουμε το στοίχημα παίρνουμε περίπου 7 φορές το ποντάρισμα.

Από εκεί και πέρα θα το αφήσω να τρέξει τουλάχιστο για το πρώτο ματς. Αφού ευρεία νίκη δύσκολα βλέπω από την Νασιονάλ. Και κατά δεύτερον ακόμη και με μία ήττα του 1-0 , 2-1 πολύ δύσκολα θα αλλάξει η απόδοση δραστικά εφόσον το δεύτερο ματς είναι μέσα στο Μπουένος Άιρες. Σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας είναι δεδομένο ότι πάει ακόμη χαμηλότερα και θα το κλείσω εντελώς με περίπου 8-10 φορές τη μίζα μου.

Καλή συνέχεια

  
   
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  
Αρχική σελίδα   Miltiades   Arpagas   Irlandos   Ήρων   Inspector
Copyright © 2010 EBI-GROUP Ltd. / Αll rights reserved             Contact | Όροι χρήσης | Stoixima | Livescore | Ψηφιακή Διασκέδαση | AirTickets powered by NETVOLUTION