Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 | 12:49
RSS 2.0 RSS 2.0 Facebook Facebook Twitter Twitter Contact Contact
Κερδοσκοπος.com
 
Miltiades

Η μαγιά για σήμερα...    

28/09/2014 | 12:49
Μοιραστείτε το: Digg Delicious Facebook

Γεια χαρά.

Ομαλά κύλησε η χθεσινή μέρα , με τρία σημεία να επιβεβαιώνονται και να δημιουργούν τη σημερινή μαγιά. Σήμερα αν και έχω διαλέξει σημεία αυτά είναι πάνω σε φαβορί και γενικώς δεν μου αρέσει να κυνηγάω νίκες (το γνωρίζεται εδώ και χρόνια αυτό)  από εκεί και πέρα το ‘ότι βλέπω παίζω’ υπήρξε ο πυλώνας της στοιχηματικής μου στρατηγικής και αυτό δεν αλλάζει εδώ και 20 χρόνια.

Θα αγοράσω το ασιατικό της Ιντερνασιονάλ στο -0.75 κόντρα στην Κοριτίμπα. Έχει κάνει κηδείες στο παρελθόν εκεί η φιλοξενούμενη και φυσικά η Ίντερ δεν φημίζεται για την σταθερότητα της όταν πηγαίνει για πρωτάθλημα αλλά βλέποντας το πρόγραμμα , αν δεν πάρει το σημερινό παιχνίδι και με το επόμενο να είναι μέσα στη Κρουζεϊρο μου δείχνει ως τελευταία ευκαιρία το σημερινό. Στο 1.92 το σημείο , και μαζί και οι ανατροπές. Θεωρώ ότι αν γίνει ματσακονιά αυτή θα είναι με ανατροπή.

Δεύτερο το over 2 της Μπαϊα με την Φλαμένκο. Η Φλαμένκο χωρίς κίνδυνο , Μπαϊα έχει από πίσω της ένα σωρό αρπακτικά που θέλουν να την ρίξουν κατηγορία. Μπορεί και το Χ να τους συμφέρει εδώ αλλά θεωρώ ότι αναγκαστικά θα ανοίξει το παιχνίδι. Χειρότερη περίπτωση από τη σημερινή δεν μπορούσε να υπάρξει για την Μπαϊα , η Φλαμένκο είναι ίσως η χειρότερη ομάδα να πέσεις πάνω όταν είναι αδιάφορη , χωρίς στόχους και άγχος. Και εδώ η ανατροπή έχει βάση.
Στην Αργεντινή έχω αγοράσει το +0.25 της Λανούς με την Ρίβερ. Παίζει ωραία μπάλα η Ρίβερ και παίρνει αποτελέσματα , από εκεί και πέρα μου κάνει υπερβολή μέσα σε μία έδρα που φτύνεις αίμα για να πάρεις αποτέλεσμα να πηγαίνεις με το τίτλο του φαβορί και μάλιστα με αβάντα στη βαθμολογία από τόσο νωρίς.

Από Μέξικο θα αγοράσω τις ανατροπες στο Τσίβας-Πουέμπλα. Τόσες φορές έχει πάρει σπόρια η φιλοξενούμενη από τα αφεντικά στο παρελθόν. Αν χρειαστεί πιθανόν να κάνουν οι γηπεδούχοι μία ηρωική νίκη...Αν τώρα πάει για φάγωμα ο προπονητής των γηπεδούχων δεν θα μου φανεί παράξενο να γίνει το αντίστροφο.

Καλή συνέχεια 
   
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  
Αρχική σελίδα   Miltiades   Arpagas   Irlandos   Ήρων   Inspector
Copyright © 2010 EBI-GROUP Ltd. / Αll rights reserved             Contact | Όροι χρήσης | Stoixima | Livescore | Ψηφιακή Διασκέδαση | AirTickets powered by NETVOLUTION