Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015 | 14:19
RSS 2.0 RSS 2.0 Facebook Facebook Twitter Twitter Contact Contact
Κερδοσκοπος.com
 
Miltiades

Δύο σενάρια στο φινάλε...    

14/12/2014 | 11:20
Μοιραστείτε το: Digg Delicious Facebook

Καλημέρα.

Φινάλε στην Αργεντινή με την Ράσινκ πλέον να έχει φτάσει στη πηγή και να χρειάζεται πλέον το αυτονόητο για να κατακτήσει το τίτλο. Η Ρίβερ ολοκλήρωσε μέσα στην εβδομάδα μία εξαιρετική σεζόν με την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα βάζοντας τέλος στη ξηρασία μετά από σχεδόν 20 χρόνια αποτυχιών στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η Ράσινκ τώρα την οποία υποστηρίζω όσα χρόνια παρακολουθώ Αργεντινή όπως γνωρίζετε έχει 13 χρόνια να γευτεί τη χαρά του πρωταθλήματος. Το Απερτούρα του 2001 ήταν το τελευταίο της πρωτάθλημα το οποίο και είχε κατακτήσει με τον πιτσιρικά τότε Ντιέγκο Μιλίτο στην ομάδα , ο οποίος και μετά από λίγο καιρό έφυγε για να κάνει τη μεγάλη καριέρα που έκανε στην Ιταλία. Πλέον επέστρεψε για να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Πέρσι , η Γκοντοϊ Κρους έχοντας κάνει μία τραγική πορεία έψαχνε εναγωνίως βαθμούς για να κρατηθεί στη κατηγορία , κάτι που το κατάφερε στο παρά ένα νικώντας την Ράσινκ την τελευταία αγωνιστική πέρσι. Η Ρίβερ αντιστοίχως την ίδια ημέρα έπαιρνε το πρωτάθλημα με το 5-0 επί της Κίλμες η οποία και παραδοσιακά είναι δορυφόρος της Μπόκα.

Στα χαρτιά όλα δείχνουν ότι η Ράσινκ πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα στην Γκοντοϊ Κρους αλλά και η Ρίβερ Πλεϊτ πολύ δύσκολα θα χάσει με την αδύναμη Κίλμες. Προσωπικά σπανίως έχω δει σε τελευταία αγωνιστική να επιβεβαιώνεται πλήρως η «λογική».

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν. Για εμπορικούς ή άλλους λόγους να έχουμε τελικό και εδώ. Δηλαδή μία νίκη της Ρίβερ και μία ισοπαλία της Ράσινκ ώστε να διευρυνθεί λίγο περισσότερο το πρωτάθλημα. Η δυάδα αυτή πληρώνει 6.52 με 4.50 το Χ της Ράσινκ και 1.45 στο διπλό της Ρίβερ.

Το δεύτερο είναι να πάρει το πρωτάθλημα από σήμερα η Ράσινκ , κάτι το οποίο και εύχομαι. Εδώ λογικά θα δούμε επικράτηση της Ακαδεμία με αποτέλεσμα το άλλο παιχνίδι να γίνεται αδιάφορο ουσιαστικά. Σε αυτή τη περίπτωση του στραβώματος η Κίλμες πληρώνει 8.0 για τον άσσο.

Φυσικά υπάρχει και το τρίτο σενάριο να νικήσουν και οι δύο. Στοιχηματικά μου είναι αδιάφορο.

Προσωπικά τα δύο σενάρια που αναφέρω παραπάνω θα παίξω ελπίζοντας να έχω πιάσει μία από τις δύο περιπτώσεις διαστροφής του αθλήματος ή εμπορεύματος καλύτερα που λέγεται ποδόσφαιρο.

Καλή συνέχεια. 
   
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  
Αρχική σελίδα   Miltiades   Arpagas   Irlandos   Ήρων   Inspector
Copyright © 2010 EBI-GROUP Ltd. / Αll rights reserved             Contact | Όροι χρήσης | Stoixima | Livescore | Ψηφιακή Διασκέδαση | AirTickets powered by NETVOLUTION