Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 | 11:09
RSS 2.0 RSS 2.0 Facebook Facebook Twitter Twitter Contact Contact
Κερδοσκοπος.com
 
Miltiades

Δύο όβερ και Ντεφένσα...    

16/08/2014 | 11:09
Μοιραστείτε το: Digg Delicious Facebook

Καλημέρα.

Με ενδιαφέρουν τρία παιχνίδια στοιχηματικά σήμερα.

Η Ντεφένσα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν χάνοντας από την Ράσινκ με 3-1 εντός έδρας από εκεί και πέρα ως ομάδα δεν θεωρώ ότι έχει αλλάξει τόσο ώστε να παίζει καθαρό αουτσάιντερ με την Μπανφιλντ. Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον , θεωρώ την Ράσινκ ως μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου οπότε μία ήττα από μία πολύ ενισχυμένη ομάδα δεν μου φαίνεται ότι είναι εκτός προγράμματος. Δεύτερο , η Μπάνφιλντ μπορεί να έχει μεγαλύτερη εμπειρία στη κατηγορία αλλά από εκεί και πέρα ποιοτικά δεν θα έλεγα ότι υπερτερεί της Ντεφένσα , μάλλον το αντίθετο. Θεωρώ τίμιο το +0.5 στο 2.05 και θα το αγοράσω.

Τα άλλα δύο είναι over 2.5. Πρώτο της Αμέρικα με την Μορέλια. Η Αμέρικα μοιράζει παντού γκολ στο ξεκίνημα , έχει σκοράρει τουλάχιστο δύο τέρματα σε κάθε της παιχνίδι μέχρι στιγμής και παίζει κόντρα στους Μονάρκας που έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα , ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν στο μηδέν σήμερα κόντρα σε μία ομάδα που επιθετικά υπερτερεί κατά κράτος. Το βλέπω πολύ ποιο ανοιχτό το παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα της φιλοξενούμενης όπου υπήρχε και η σκοπιμότητα μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστο για να πάρουν το βαθμό. Το 1.85 το θεωρώ κάπως ψηλά σε σχέση με το ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Κλείνω με το παιχνίδι της Ατένας Σαν Κάρλος κόντρα στην Ρίβερ Πλεϊτ της Ουρουγουάης. Η Ατένας παραδοσιακή ομάδα της περιφέρειας της Ουρουγουάης , παίζει στο μικρό της γήπεδο που συνήθως γεμίζει όταν πάει καλά η ομάδα αφού  δεν υπάρχει και η συγκέντρωση ομάδων στο Μαλντονάδο όπως στο Μπουένος Άιρες. Ξεκίνημα για τη μικρούλα εδώ κόντρα σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι ο ενθουσιασμός σίγουρα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο. Στις μεταγραφές ήρθαν αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά δεν ξεπερνούν τα 22 χρόνια σε ηλικία με ξεκάθαρη τη πρόθεση της διοίκησης να δουλέψει με νέα παιδιά. Θεωρώ ότι ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων κόντρα στην εμπειρία και την άγνοια κινδύνου που έχει η Ρίβερ σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει το παιχνίδι στα πολλά τέρμα. Στο 1.92 το over εδώ.

Καλή συνέχεια 
   
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  
Αρχική σελίδα   Miltiades   Arpagas   Irlandos   Ήρων   Inspector
Copyright © 2010 EBI-GROUP Ltd. / Αll rights reserved             Contact | Όροι χρήσης | Stoixima | Livescore | Ψηφιακή Διασκέδαση | AirTickets powered by NETVOLUTION